Υπηρεσία Click away

Το κατάστημά μας είναι και πάλι ανοιχτό με τη δυνατότητα παραλαβής click away! Ολοκληρώστε τις αγορές σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και παραλάβετε από τo κατάστημα της Infosol. Διαβάστε παρακάτω για τη διαδικασία click away.

Ποια είναι η διαδικασία click away στην Infosol;

1. Γίνεται ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία του προϊόντος ή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Σε περίπτωση που οι αγορές σας αφορούν δώρα, θα πρέπει να μας το αναφέρετε ώστε να έχουν ετοιμαστεί πριν την άφιξή σας στο κατάστημα.

2. Αφού καταχωρηθεί η παραγγελία θα πρέπει να γίνει η εξόφλησή της είτε με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, paypal ή κατά την άφιξή σας στο κατάστημα με με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (σύστημα POS).

3. Μόλις η παραγγελία σας φτάσει στο κατάστημά μας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω SMS για τον καθορισμό του ραντεβού παραλαβής της. Αφού καταχωρήσετε το ραντεβού σας, θα σας αποστέλλεται μήνυμα για την επιβεβαίωση του με όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Δεδομένου ότι τα ραντεβού θα πρέπει να εξυπηρετούνται άμεσα ώστε να μην δημιουργείται συνωστισμός, σας παρακαλούμε πολύ να είστε συνεπείς στην προσέλευσή σας.

4. Μόλις φτάσετε στο κατάστημα και δεδομένου ότι απαγορεύεται αυστηρά η είσοδός σας σε αυτό, θα σας υποδεχόμαστε στην είσοδο του καταστήματος, θα μας λέτε το όνομά σας και θα σας φέρνουμε την παραγγελία σας καθώς και την απόδειξη αγοράς σας.

Μπορώ να πληρώσω στο κατάστημα;

Δεν θα υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά στο κατάστημα. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα ΜΟΝΟ μέσω POS. Αφού καταχωρηθεί η παραγγελία θα πρέπει να γίνει η εξόφλησή της είτε με τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, paypal ή να επιλέξετε την πληρωμή στο κατάστημα (POS).

Τι μήνυμα στέλνω στο 13033 για παραλαβή της παραγγελίας μου με Click away;

Στέλνετε τον κωδικό “2” στο 13033 για τη μετακίνησή σας στο κατάστημα της Infosol ενώ το sms επιβεβαίωσης του ραντεβού σας, που λάβατε από εμάς, λειτουργεί ως δικαιολογητικό για τη μετάβασή σας στο κατάστημα μας.

Μπορώ να έρθω με συνοδό για να παραλάβω;

Ο νόμος επιτρέπει μόνο ένα άτομο και όχι οικογένειες ή παρέες ατόμων για να μειωθεί η κοινωνική κινητικότητα στους δρόμους, ενώ θα επιτρέπονται έως 9 άτομα στην ουρά, με απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον δύο μέτρα.